Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Antwerpen, Brussel, Namen en Luik.

Indien u een kantoor wilt huren in Namen, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

Namen is de stad met de meeste activiteit in Wallonië en met eveneens de meest actieve kantoormarkt, sinds de stad de officiële hoofdstad van Wallonië werd in 1986. Het is een stad met 105.000 inwoners en is de zetel van de regering van Wallonië, met de ministeries en het Parlement. Deze zijn allemaal dichtbij de Sambre en Maas rievieren. Tussen 2006 en 2007 is de bezettingsgraad met 20% gestegen, na enige jaren met afnemende interesse voor kantoorruimte. Hier vindt men ook de hoogste huren in Wallonië. Van 137 tot 161 Euros/m2/per jaar voor nieuwe burelen, of tussen de 118 - 124 Euros/m2/per jaar voor oudere gebouwen. De leegstand schommelde in 2007 rond 10%, maar dit zal afnemen, omdat in 2008 slechts 1 nieuw project zal worden opgeleverd: het Namen Office Park met 3500 m2.

Prijsniveau voor de huur van kantoor in Namen (Namur)

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar) Hoogste Gemiddeld
Namur 161 118

Bron: CB Richard Ellis

Totale kosten voor kantoorruimte

Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de kale huur van een kantoorruimte immo zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Namen. Deze kunt u zelf volledig berekenen aan de hand van onze guide.

Kantoor huren in een bedrijvencentrum?

Een alternatief voor een traditioneel kantoor is het huren van een kantoor in een bedrijvencentrum. Hier heeft u meer flexibele huurvoorwaarden en meer mogelijkheden, wat maakt dat u op elk gewenst moment uw kantoor kunt betrekken of weer verlaten, en tevens uw kantoor kunt uitbreiden of inkrimpen. Wilt u meer weten over een bedrijfscentrum, kunt u meer lezen op businesscenters.be:

Business centers in Namen

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.