Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Antwerpen, Brussel, Namen en Luik.

Indien u een kantoor wilt huren in Luik, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

Luik is gelegen in Wallonië, in het oosten van België. Deze regio ontwikkeld zich sterk in de laatste jaren. Luik is een stad met een lange geschiedenis, en staat bekend om zijn indrukwekkende universiteit en het magnifieke park. Er zijn in totaal 187.000 inwoners en Luik heeft eveneens het grootste aanbod aan kantoorruimte in heel Wallonië. Het grootste gedeelte hiervan zijn oudere gebouwen (62%) en ongeveer 34% zijn moderne en recente gebouwen. De leegstand in 2007 was erg laag, slechts 1%, in vergelijking met 3,3% in 2006 en 11,2% in 2004. De verwachting is dat dit lage niveau stabiel blijft, omdat er sinds 2005 geen nieuwe projecten zijn opgeleverd.

Prijsniveau voor de huur van kantoor in Luik (Liège)

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar) Hoogste Gemiddeld
Luik 110 188

Bron: CB Richard Ellis

Totale kosten voor kantoorruimte

Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de kale huur van een kantoorruimte immo zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Luik. Deze kunt u zelf volledig berekenen aan de hand van onze guide.

Kantoor huren in een bedrijvencentrum?

Een alternatief voor een traditioneel kantoor is het huren van een kantoor in een bedrijvencentrum. Hier heeft u meer flexibele huurvoorwaarden en meer mogelijkheden, wat maakt dat u op elk gewenst moment uw kantoor kunt betrekken of weer verlaten, en tevens uw kantoor kunt uitbreiden of inkrimpen. Wilt u meer weten over een bedrijfscentrum, kunt u meer lezen op businesscenters.be:

Business centers in Luik

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.